Izabella Nyquist

PERFECT LIFE

Publicerad 2013-10-31 20:07:31 i LIVET SOM IZABELLA,

Har precis kommit hem o satt mig i soffan, så skönt! Har vart på lite kalas hos mina kusiner nu på kvällen.
Annars har jag bara tillbringat dagen på mitt underbara jobb med underbara människor!
 
Igår va mamma o jag i Kga efter jobbet. Köpte presenter och åt på Som Hemma. Innan vi åkte köpte vi med fika o sen åkte vi till mormor o morfar o fikade o mös med min kissse. Hade typ bästa dagen igår kan man säga :)
Väl hemma fick jag dock spendera två timmar åt att tömma hela mig stora garderob i hallen. Den med alla mina kläder, skor o lite annat skit. Tydligen skulle nåra hantverkare av nå slag in där o greja idag. Bara dt att när jag väl kom hem idag hade dom inte alls vart är inne utom på badrumet (!) Inte sååå kul att typ hela badumet är täckt av damm nu då menn. Tur att jag är så positiv så att jag inte bryr mig allt för mkt :) hoho
Så nu iaf är allt som va i garderoben utspritt i hela lägenheten och jag har ingen aning om när jag fåt plocka in dt igen. Men dt ska jag att ta tag i imorrn! :)
 
I helgen äre dags för Halloweenfest med mina bästa. Är redan typ övertaggad! Blev ju inget för mig förra året eftersom dt va samma dag jag kom hem från Thailand, så nu ska dt bli så kul. Har en assnygg dräkt o allt! Wiewiee!
Älskar att jag får så mkt positiv energi av sorgliga människor. Inser hur underbart liv jag har varje gång! :D
 
Nu ska jag sova för jag är jätttetrött!
 
Pusss
 
 

Om

Min profilbild

Izabella

Izabella, 23 år, Degerfors. Bloggar om dt som passerar mitt liv och dt som korsar mina tankar :)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela