Izabella Nyquist

MÅNDAG TJUGOTREDJE SEPTEMBER

Publicerad 2013-09-23 21:42:53 i LIVET SOM IZABELLA,

Hur kan man va sugen på nåt man inte tycker om? Sitter här o äter flingor och mjölk. Tycker inte om mjölk och inte sånna här flingor egentligen. Bara chokladpuffar. Inte sånns här nyttiga saker. Ändå har jag köpt både mjölk och flingor, hm.
 
Aleandra har nyss vart här o hämtat en resväska hon ska låna. Innan har jag städat och packat inför London. Har tillomed vart så duktig att jag har betalat massa räkningar. Kände mig nyss rik, inte nu längre...
Har även hunnit med att färga håret idag vilket va väääldigt behövligt! Och på allt dt här har jag jobbat till tre, se så duktig jag vart idag! :)
 
Måste erkänna att mjölken o flingorna inte va så gott som jag hade hoppats på.
Ska alldeles strax krypa ner i sängen istället. Får försöka packa klart allt på onsdag efter jobbet. Kan dock inte va så mkt som ska med? Åh så kul dt är att packa!
Imorrn blire iaf Jönköping med endel av jobbet. Blir städmässa för hela slanten! Kul att komma bort från att moppa golv hela dagarna ibland :)
Så hela morgondagen går bort helt o sen jobb på onsdag, göra klart dt sista o sen tar vi äntligen tåget mot Stockholm på kvällen. Torsdag morgon bär dt av mot Looondon!
 
Pusss
 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Izabella

Izabella, 23 år, Degerfors. Bloggar om dt som passerar mitt liv och dt som korsar mina tankar :)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela